iPhone XS Max batterij vervangen

iPhone 11 Pro Max Batterij vervangen

vervangen:

€ 60,00


of door te bellen naar 06-42018021


Snelle service

Je kan snel terecht bij ons en de reparatie duurt meestal maar 20 minuten. Ook kunt u gratis bij ons voor de deur parkeren

Betrouwbaarheid

Stephan Phone Repair: betrouwbaar en eerlijk reparaties met transparante prijsopgave en overleg met de klant. Geen dure verrassingen achteraf.


Wanneer moet je de van je iPhone XS Max batterij vervangen

Er zijn een aantal symptomen die kunnen duiden op dat de batterij van je iPhone XS Max vervangen moet worden:

  1. Snelle afname van de batterijduur: Als je iPhone sneller leeg raakt dan normaal, kan dit een teken zijn dat de batterij vervangen moet worden.
  2. Batterijstatus: Je kunt de batterijstatus controleren door naar Instellingen > Batterij te gaan. Als de batterij minder dan 80% van de originele capaciteit heeft, dan is het een goed idee om de batterij te vervangen.
  3. Batterij-indicator: Als je iPhone een melding geeft dat de batterij vervangen moet worden, dan is het tijd om een nieuwe batterij te kopen.
  4. Batterij-calibratie: Als je iPhone niet correct de batterij niveau weergeeft of de batterij niveau snel daalt, kan het helpen om de batterij te calibreren.
  5. Oververhitting: Als je iPhone oververhit raakt tijdens het opladen of gebruik, kan dit een teken zijn dat de batterij vervangen moet worden

 

Als je merkt dat je te maken hebt met een van deze problemen, kan het verstandig zijn om de batterij van je iPhone XS  Max te laten repareren door Stephan Phone Repair in Oosterhout. Ons team van ervaren technici kan de batterij snel en efficiënt repareren, zodat je weer gebruik kunt maken van je telefoon. Bovendien bieden we zeer concurrerende tarieven voor onze reparaties, zodat je niet teveel hoeft te betalen voor een professionele reparatie. Als je de batterij van je iPhone XS Max wilt laten repareren, aarzel dan niet om contact op te nemen met Stephan Phone Repair in Oosterhout. Wij helpen je graag om je telefoon weer in topconditie te krijgen.

Neem Contact met ons op

Met trots presenteren wij onze iPhone reparatie-diensten. Wij staan altijd voor je klaar, of je nu een afspraak wilt maken of op zoek bent naar advies over een beschadiging of defect aan je iPhone. Onze gekwalificeerde technici zullen er alles aan doen om je zo snel mogelijk te helpen. Wanneer je bij ons binnenkomt, staat de koffie al klaar en staan wij klaar om samen met jou na te denken over een oplossing. Een iPhone XS Max reparatie hoeft helemaal niet lang te duren en wij houden rekening met je budget.

Je kunt ons bereiken via ons e-mailadres: Stephanphonerepair@hotmail.com of door te bellen naar 06-42018021. Wij zijn altijd bereikbaar en staan klaar om je te helpen met je iPhone-reparatie. Dus aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak!