iPhone XR scherm reparatie

iPhone XR Scherm reparatie

Kopie

€ 99,00

iPhone XR Scherm reparatie

refurbished

€ 139,00

iPhone XR Scherm reparatie

Orgineel

€ 139,00

 


of door te bellen naar 06-42018021


Snelle service

Je kan snel terecht bij ons en de reparatie duurt meestal maar 20 minuten. Ook kunt u gratis bij ons voor de deur parkeren.

Betrouwbaarheid

Stephan Phone Repair: betrouwbaar en eerlijk reparaties met transparante prijsopgave en overleg met de klant. Geen dure verrassingen achteraf.


Kleine barst in je iPhone XR scherm? Laat het repareren bij Stephanphonerepair in Oosterhout voordat het groter wordt - Professioneel en efficiënt

Zwart beeld iPhone XR scherm reparatie - Laat je scherm vakkundig vervangen bij Stephan Phone Repair

Er zijn een aantal duidelijke tekenen dat het scherm van je iPhone XR kapot is. Als je een of meer van de volgende problemen opmerkt, kan het zijn dat je scherm beschadigd is en dat een reparatie nodig is:

  1. Gebarsten of gebroken scherm: Als je scherm barsten of breuken vertoont, is het duidelijk dat er iets mis is. Dit kan gebeuren door een val of een andere vorm van fysieke schade.
  2. Lege of kapotte pixels: Als je scherm lege of kapotte pixels vertoont, kan dit duiden op een beschadiging van het scherm. Dit kan leiden tot een vervormd of onduidelijk beeld.
  3. Trage of onjuiste aanrakingen: Als je scherm trage of onjuiste aanrakingen registreert, kan dit duiden op een probleem met de touch screen van je iPhone XR. Dit kan het gebruik van je toestel behoorlijk bemoeilijken.
  4. Zwart scherm: Als je scherm helemaal zwart is, kan dit wijzen op een beschadiging van het scherm of van de hardware die het scherm aanstuurt. In dit geval kan een reparatie nodig zijn om je toestel weer te laten werken.

Als je één of meer van deze problemen opmerkt, is het aan te raden om zo snel mogelijk contact op te nemen met een professioneel reparatiebedrijf, zoals Stephan Phone Repair. Wij helpen je graag om je toestel weer in topconditie te krijgen.

Neem Contact met ons op

Met trots presenteren wij onze iPhone reparatie-diensten. Wij staan altijd voor je klaar, of je nu een afspraak wilt maken of op zoek bent naar advies over een beschadiging of defect aan je iPhone. Onze gekwalificeerde technici zullen er alles aan doen om je zo snel mogelijk te helpen. Wanneer je bij ons binnenkomt, staat de koffie al klaar en staan wij klaar om samen met jou na te denken over een oplossing. Een iPhone XR reparatie hoeft helemaal niet lang te duren en wij houden rekening met je budget.

Je kunt ons bereiken via ons e-mailadres: Stephanphonerepair@hotmail.com of door te bellen naar 06-42018021. Wij zijn altijd bereikbaar en staan klaar om je te helpen met je iPhone-reparatie. Dus aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak!