iPhone 13 scherm vervangen

iPhone 13 scherm

vervangen:

€ 175,00


of door te bellen naar 06-42018021

Kleine barst in je iPhone 13 scherm? Laat het repareren bij Stephanphonerepair in Oosterhout voordat het groter wordt - Professioneel en efficiënt

Lijdt jouw iPhone 13 onder technische problemen? Onze gecertificeerde technici van Stephan Phone Repair zorgen voor een snelle en professionele oplossing. Vaak kunnen wij je iPhone 13 binnen 20 minuten repareren, zodat je weer optimaal gebruik kunt maken van je telefoon. Wij werken met hoogwaardige onderdelen, zowel Apple Original als onze eigen Premium onderdelen. Kies voor kwaliteit en kies voor Stephan Phone Repair.

iphone 13 scherm reparatie

Er zijn een aantal duidelijke tekenen dat het scherm van je iPhone 13  kapot is. Als je een of meer van de volgende problemen opmerkt, kan het zijn dat je scherm beschadigd is en dat een reparatie nodig is:

  1. Gebarsten of gebroken scherm: Als je scherm barsten of breuken vertoont, is het duidelijk dat er iets mis is. Dit kan gebeuren door een val of een andere vorm van fysieke schade.
  2. Lege of kapotte pixels: Als je scherm lege of kapotte pixels vertoont, kan dit duiden op een beschadiging van het scherm. Dit kan leiden tot een vervormd of onduidelijk beeld.
  3. Trage of onjuiste aanrakingen: Als je scherm trage of onjuiste aanrakingen registreert, kan dit duiden op een probleem met de touch screen van je iPhone 13 . Dit kan het gebruik van je toestel behoorlijk bemoeilijken.
  4. Zwart scherm: Als je scherm helemaal zwart is, kan dit wijzen op een beschadiging van het scherm of van de hardware die het scherm aanstuurt. In dit geval kan een reparatie nodig zijn om je toestel weer te laten werken.

Als je één of meer van deze problemen opmerkt, is het aan te raden om zo snel mogelijk contact op te nemen met een professioneel reparatiebedrijf, zoals Stephan Phone Repair. Wij helpen je graag om je toestel weer in topconditie te krijgen.

Neem Contact met ons op

Met trots presenteren wij onze iPhone reparatie-diensten. Wij staan altijd voor je klaar, of je nu een afspraak wilt maken of op zoek bent naar advies over een beschadiging of defect aan je iPhone. Onze gekwalificeerde technici zullen er alles aan doen om je zo snel mogelijk te helpen. Wanneer je bij ons binnenkomt, staat de koffie al klaar en staan wij klaar om samen met jou na te denken over een oplossing. Een iPhone 13  reparatie hoeft helemaal niet lang te duren en wij houden rekening met je budget.

Je kunt ons bereiken via ons e-mailadres: Stephanphonerepair@hotmail.com of door te bellen naar 06-42018021. Wij zijn altijd bereikbaar en staan klaar om je te helpen met je iPhone-reparatie. Dus aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak!