iPhone 12 Pro Max achterkant vervangen

iPhone 12 Pro Max achterkant

€ 299,00

 


of door te bellen naar 06-42018021

Meer dan alleen de achterkant: Reparatie van de iPhone 12 Pro Max bij Stephanphonerepair - Van camera lens tot knoppen, antennes en meer, wij bieden professionele oplossingen

Bij Stephanphonerepair in Oosterhout zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van de achterkant van de iPhone 12 Pro Max. Veel consumenten denken dat dit alleen de achterkant betreft, maar er zijn veel meer onderdelen op en langs de achterzijde die vervangen kunnen worden, zoals de camera lens, knoppen, oplaadpunt, antennes en de flitser. Wanneer er problemen met een of meerdere van deze onderdelen ontstaan, kunt u er voor kiezen om de gehele achterkant van de iPhone 12 Pro Max te laten vervangen. Dit kan in sommige gevallen de beste oplossing zijn.

 

Onze technici zijn gespecialiseerd in het vervangen van de achterkant van de iPhone 12 Pro Max en garanderen u dat de telefoon weer zo goed als nieuw werkt. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor iPhone 12 Pro Max scherm reparatie, we bieden een goedkope oplossing voor uw smartphone problemen. Maak gerust een afspraak bij Stephanphonerepair voor een efficiënt

Neem Contact met ons op

Met trots presenteren wij onze iPhone reparatie-diensten. Wij staan altijd voor je klaar, of je nu een afspraak wilt maken of op zoek bent naar advies over een beschadiging of defect aan je iPhone. Onze gekwalificeerde technici zullen er alles aan doen om je zo snel mogelijk te helpen. Wanneer je bij ons binnenkomt, staat de koffie al klaar en staan wij klaar om samen met jou na te denken over een oplossing. Een iPhone 12 Pro Max reparatie hoeft helemaal niet lang te duren en wij houden rekening met je budget.

Je kunt ons bereiken via ons e-mailadres: Stephanphonerepair@hotmail.com of door te bellen naar 06-42018021. Wij zijn altijd bereikbaar en staan klaar om je te helpen met je iPhone-reparatie. Dus aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak!