REFURBISHED SMARTPHONE

Bij Stephan Phone Repair kunt u nu ook terecht voor refurbished telefoons. Bent u op zoek naar nieuwe mobiel, of heeft u bijvoorbeeld een aparte werktelefoon nodig? Dan kan een refurbished smartphone een goedkope oplossing zijn. Refurbished telefoons zijn tot 40% goedkoper. Bij Stephan Phone Repair kijken we de refurbished smartphone volledig na, en zorgen dat hij weer als nieuw voor de dag verschijnt. 

Op zoek naar een refurbished iphone of refurbished samsung?

VRAAG STEPHAN 06-42018021 NAAR DE NIEUWSTE EXEMPLAREN

Een greep uit de collectie:


Iphone 8 Plus

Refurbished iPhone 8 Plus €385
Zo goed als nieuw!

Iphone 8

Refurbished Iphone 8 € 295
Zo goed als nieuw

Iphone 7

Refurbished Iphone 7 € 195
Zo goed als nieuw

40% goedkoper en zo goed als nieuw

 

Goedkope telefoons van bekende merken

Natuurlijk wil jij ook een telefoon van een topmerk, zodat er een goede camera, speaker, geheugen en dergelijke op zitten? Voor de nieuwste smartphones betaal je doorgaans de hoofdprijs. Wellicht heb je lang doorgespaard of heb je toch moeten kiezen voor een ouder model dat net niet voldoet aan je verwachten. Als je voor een tweedehands mobiel kies van Stephan Phone Repair die volledig gecontroleerd en gerepareerd is, dan heb je topkwaliteit voor een prijs waar je blij van wordt. Wij zorgen ervoor dat het toestel perfect werkt en met x jaar garantie kan u zorgeloos gebruik maken van uw refurbished telefoon. 

 

Wij voeren met name grote merken zoals:

Samsung en Iphone 

 

Maar mocht u op zoek zijn naar een specifieke tweedehands telefoon kunt u altijd contact opnemen met Stephan. Stephan Phone Repair helpt u aan een gebruikte mobiel die volledig refurbished is van welk merk dan ook tegen voordelige prijzen.

MEER INFO? BEL STEPHAN OP 06-42018021

 

Een losse telefoon kopen die volledig functioneel is

Mocht je nog geen ervaring hebben met het kopen van een gebruikte telefoon, kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het is belangrijk om te weten dat er een groot verschil is tussen een refurbished smartphone en een tweedehands telefoon. Zo is een refurbished telefoon compleet en professioneel gereinigd en waar nodig zijn er onderdelen vervangen. De telefoons zijn volledig functioneel en grondig getest voordat wij de refurbished telefoons verkopen.

 

 

 

 

Wat is het verschil met een tweedehands telefoon?

Waar normaliter een tweedehands telefoon weleens kleine gebreken kan vertonen of sporen van data van een vorige gebruiker, ben je bij een refurbished smartphone zeker van een toestel dat zo goed als nieuw is. Naast eventuele sporen van gebruik aan de buitenkant van de telefoon is het verschil met een gloednieuwe smartphone nagenoeg te verwaarlozen. Tenzij het over de prijs gaat, want deze is vele malen voordeliger. .

PERSOONLIJKE SERVICE BIJ STEPHAN PHONE REPAIR 06-42018021

 

Kies voor duurzaamheid met een refurbished mobiel

Ook verlaagd een refurbished smartphone je ecologische voetafdruk en draagt het bij aan een duurzamer leven. Het wordt steeds belangrijker om bewuster te leven en daar kan een refurbished telefoon aan bij dragen. Het voordeel is dat je echter niet inlevert op kwaliteit. Een refurbished telefoon is van topkwaliteit en daarbij draag je dus bij aan het milieu aangezien er geen nieuwe grondstoffen nodig zijn en de levensduur van de telefoon verlengd wordt. Bent u op zoek naar een nieuw toestel? Stuur Stephan gerust een berichtje of bel voor het actuele aanbod. .

Waarom een refurbished telefoon kopen bij Stephan Phone Repair

Benieuwd welke modellen we op dit moment beschikbaar hebben. Houdt dan onze facebook in de gaten. Heeft u een speciaal model tweedehands telefoon waar u naar op zoek bent? Stuur vooral een berichtje, app of bel Stephan direct. Snelle en eerlijke service.   

 

Om kwaliteit en levering te waarborgen kunnen refurbished telefoon uitsluitend afgehaald worden op de Thorbeckestraat 20 in Oosterhout, of we kunnen een bezorging afspreken. Vraag naar het huidige aanbod en geniet snel van uw nieuwe refurbished telefoon. 

MEER INFO? BEL OF APP STEPHAN OP 06-42018021