iPhone 12 64 Gb Refurbished

Vanaf € 535

Zichtbare gebruikerssporen schade € 539

Lichte gebruikersporen € 575

Als nieuw € 600

Beschikbare Kleuren: Zwart- wit-rood-blauw-groen-Paars

Vraag naar de voorraad.

 

De iPhone 12 heeft duidelijk een make over gemaakt ten opzichte van de iPhone 11. De iPhone 12 beschik over een nieuwe A14 Bionic-chip waardoor deze nog sneller is.  De camera van de iPhone 12 beschikt over een nachtmodus bij zowel de voorkant als de achterkant en beschik over een 12-megapixels groothoeklens. Wanneer u voor de 5g netwerk wil gaan dan past deze iPhone 12 bij u.

 

Voor meer informatie, een prijsopgave of een afspraak, kun je contact opnemen via:

Telefoon: 0642018021


Waarom een refurbished iPhone kopen?

  • Hoogste kwaliteit Refubished iPhone toestellen
  • Direct uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis oplader
  • Inclusief garantie
  • Altijd een nieuwe batterij of zo goed als nieuw
  • Gratis screenprotector

Goedkope telefoons van bekende merken

Natuurlijk wil jij ook een telefoon van een topmerk, zodat er een goede camera, speaker, geheugen en dergelijke op zitten? Voor de nieuwste smartphones betaal je doorgaans de hoofdprijs. Wellicht heb je lang doorgespaard of heb je toch moeten kiezen voor een ouder model dat net niet voldoet aan je verwachten. Als je voor een tweedehands mobiel kies van Stephan Phone Repair die volledig gecontroleerd en gerepareerd is, dan heb je topkwaliteit voor een prijs waar je blij van wordt. Wij zorgen ervoor dat het toestel perfect werkt en met x jaar garantie kan u zorgeloos gebruik maken van uw refurbished telefoon. 

 

Mocht u op zoek zijn naar een specifieke tweedehands telefoon kunt u altijd contact opnemen met Stephan. Stephanphonerepair helpt u aan een gebruikte mobiel die volledig refurbished is van welk merk dan ook tegen voordelige prijzen.


EEN LOSSE TELEFOON KOPEN DIE VOLLEDIG FUNCTIONEEL IS

Mocht je nog geen ervaring hebben met het kopen van een gebruikte telefoon, kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het is belangrijk om te weten dat er een groot verschil is tussen een refurbished smartphone en een tweedehands telefoon. Zo is een refurbished telefoon compleet en professioneel gereinigd en waar nodig zijn er onderdelen vervangen. De telefoons zijn volledig functioneel en grondig getest voordat wij de refurbished telefoons verkopen.


WAT IS HET VERSCHIL MET EEN TWEEDEHANDS EN EEN REFURBISHED IPHONE

Veel mensen weten niet wat het verschil is tussen een tweedehandse Apple iPhone en een refurbished iPhone. Echter zijn er zeer grote verschillen. Het grootste verschil zit hem in de betrouwbaarheid.

 

Bij Stephanphonerepair worden alle problemen altijd hersteld. Zo weet je zeker dat je geen problemen zal ervaring met de batterij, moederbord of werking van het toestel. Alle software wordt gereset en is iCloud en simlockvrij. Ook een groot verschil is dat je op een tweedehands iPhone toestel geen garantie hebt en bij een refurbished iPhone toestel bij stephanphonerepair wel hebt, en dus veel betrouwbaarder is.


KIES VOOR DUURZAAMHEID MET EEN REFURBISHED MOBIEL

Ook verlaagd een refurbished smartphone je ecologische voetafdruk en draagt het bij aan een duurzamer leven. Het wordt steeds belangrijker om bewuster te leven en daar kan een refurbished telefoon aan bij dragen. Het voordeel is dat je echter niet inlevert op kwaliteit. Een refurbished telefoon is van topkwaliteit en daarbij draag je dus bij aan het milieu aangezien er geen nieuwe grondstoffen nodig zijn en de levensduur van de telefoon verlengd wordt. Bent u op zoek naar een nieuw toestel? Stuur Stephan gerust een berichtje of bel voor het actuele aanbod. 


Contact

Benieuwd welke modellen we op dit moment beschikbaar hebben. Houdt dan onze facebook in de gaten. Heeft u een speciaal model tweedehands telefoon waar u naar op zoek bent? Stuur vooral een berichtje, app of bel Stephan direct. Snelle en eerlijke service.   

 

Om kwaliteit en levering te waarborgen kunnen refurbished telefoon uitsluitend afgehaald worden op de Thorbeckestraat 20 in Oosterhout, of we kunnen een bezorging afspreken. Vraag naar het huidige aanbod en geniet snel van uw nieuwe refurbished telefoon.