Refurbished iPhone

Bij Stephan Phone Repair bespaar je  met een Refubished iPhone tot wel 50% op de prijs! Stephanphonerepair levert elk Apple iPhone in de hoogste kwaliteit en 1 jaar garantie. 

 

Refurbished iPhone worden met adapter en kabel meegeleverd. Ook ontvang u een gratis screenprotector bij elke iPhone

 

 

Op zoek naar een refurbished iphone

Refurbished iPhone in alle soorten en maten en grades

Je bent op zoek naar een opvolger van je huidige Smartphone maar hebt geen idee welke je moet kiezen? Dan begint de speurtocht, op onze internetsite van Stephanphonerepair alle soorten en maten refurbished iPhones zodat er altijd een geschikt toestel bij zit voor jou. Zo kan je kiezen voor een instapmodel zoals de iPhone 7 of iPhone 8 maar je kunt ook kiezen voor een fantastisch toestel  zoals de refurbished iPhone x een zekere must voor de echte Apple fanaten!

 

Een greep uit de collectie:


iPhone X 64GB

Refurbished iPhone X 64GB € 320
als nieuw
Dit krijg je bij jou nieuwe iPhone X
Opladeradapter + Lightning + Screenprotector+Simkaart injector
Tel: 06-42018021

iPhone X 64GB

Refurbished iPhone X 64GB € 320
als nieuw
Dit krijg je bij jou nieuwe iPhone X
Opladeradapter + Lightning + Screenprotector+Simkaart injector
Tel: 06-42018021

VRAAG STEPHAN 06-42018021 NAAR DE NIEUWSTE EXEMPLAREN

50 % goedkoper en zo goed als nieuw

Waarom een refurbished iPhone kopen?

Wel genieten van de kwaliteit van een nieuwe iPhone maar niet de hoofdprijs betalen? dan is een reburbished iPhone een goede oplossing!.  Refurbished iPhones zijn steeds populairder vanwege flinke prijsbesparingen. Met een Refubished iPhone en 1 jaar garantie kies je voor betrouwbaarheid en zekerheid bij Stephanphonerepair! Bij een defect repareren of vervangen wij het toestel wanneer het niet gemaakt kan worden. Voor de verkoop word de iPhone volledig gecontroleerd. Door een refurbished Apple toestel te kopen bij stephanphonerepair profiteert u van de volgende voordelen:

 

  • 1 jaar garantie
  • batterij wordt standaard vervangen voordat het toestel verkocht word
  • Beste kwaliteit
  • Beste service
  • zorgeloos genieten van iPhone
  • bespaar tot wel 50% ten opzichte van de nieuwprijs
  • U kunt gelijk het toestel meenemen.
  • Duurzame keuze

 

Goedkope telefoons van bekende merken

Natuurlijk wil jij ook een telefoon van een topmerk, zodat er een goede camera, speaker, geheugen en dergelijke op zitten? Voor de nieuwste smartphones betaal je doorgaans de hoofdprijs. Wellicht heb je lang doorgespaard of heb je toch moeten kiezen voor een ouder model dat net niet voldoet aan je verwachten. Als je voor een tweedehands mobiel kies van Stephan Phone Repair die volledig gecontroleerd en gerepareerd is, dan heb je topkwaliteit voor een prijs waar je blij van wordt. Wij zorgen ervoor dat het toestel perfect werkt en met x jaar garantie kan u zorgeloos gebruik maken van uw refurbished telefoon. 

 

Wij voeren met name grote merken zoals:

iPhone 

 

Maar mocht u op zoek zijn naar een specifieke tweedehands telefoon kunt u altijd contact opnemen met Stephan. Stephanphonerepair helpt u aan een gebruikte mobiel die volledig refurbished is van welk merk dan ook tegen voordelige prijzen.

MEER INFO? BEL STEPHAN OP 06-42018021

 

Een losse telefoon kopen die volledig functioneel is

Mocht je nog geen ervaring hebben met het kopen van een gebruikte telefoon, kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het is belangrijk om te weten dat er een groot verschil is tussen een refurbished smartphone en een tweedehands telefoon. Zo is een refurbished telefoon compleet en professioneel gereinigd en waar nodig zijn er onderdelen vervangen. De telefoons zijn volledig functioneel en grondig getest voordat wij de refurbished telefoons verkopen.

 

 

 

 

Wat is het verschil met een tweedehands  en refurbished iPhone

 

Veel mensen weten niet wat het verschil is tussen een tweedehandse Apple iPhone en een refurbished iPhone. Echter zijn er zeer grote verschillen. Het grootste verschil zit hem in de betrouwbaarheid.

 

Bij Stephanphonerepair worden alle problemen altijd hersteld. Zo weet je zeker dat je geen problemen zal ervaring met de batterij, moederbord of werking van het toestel. Alle software wordt gereset en is iCloud en simlockvrij. Ook een groot verschil is dat je op een tweedehands iPhone toestel geen garantie hebt en bij een refurbished iPhone toestel bij stephanphonerepair wel hebt, en dus veel betrouwbaarder is.

 

 

 

PERSOONLIJKE SERVICE BIJ STEPHAN PHONE REPAIR 06-42018021

 

Kies voor duurzaamheid met een refurbished mobiel

Ook verlaagd een refurbished smartphone je ecologische voetafdruk en draagt het bij aan een duurzamer leven. Het wordt steeds belangrijker om bewuster te leven en daar kan een refurbished telefoon aan bij dragen. Het voordeel is dat je echter niet inlevert op kwaliteit. Een refurbished telefoon is van topkwaliteit en daarbij draag je dus bij aan het milieu aangezien er geen nieuwe grondstoffen nodig zijn en de levensduur van de telefoon verlengd wordt. Bent u op zoek naar een nieuw toestel? Stuur Stephan gerust een berichtje of bel voor het actuele aanbod. .

Waarom een refurbished telefoon kopen bij Stephan Phone Repair

Benieuwd welke modellen we op dit moment beschikbaar hebben. Houdt dan onze facebook in de gaten. Heeft u een speciaal model tweedehands telefoon waar u naar op zoek bent? Stuur vooral een berichtje, app of bel Stephan direct. Snelle en eerlijke service.   

 

Om kwaliteit en levering te waarborgen kunnen refurbished telefoon uitsluitend afgehaald worden op de Thorbeckestraat 20 in Oosterhout, of we kunnen een bezorging afspreken. Vraag naar het huidige aanbod en geniet snel van uw nieuwe refurbished telefoon. 

MEER INFO? BEL OF APP STEPHAN OP 06-42018021