iPhone 12 Refurbished

Refurbished iPhone 12

Vanaf € 475

Beschikbare Kleuren: Zwart- wit-rood-blauw-groen-Paars

Vraag naar de voorraad.

 

 

of door te bellen naar 06-42018021


Als Stephanphonerepair ben ik gespecialiseerd in de verkoop van refurbished iPhone 12 toestellen. Dit betekent dat deze toestellen eerder gebruikt zijn, maar door mij nagekeken en gerepareerd zijn voordat ze weer verkocht worden. Zo kan ik garanderen dat de refurbished iPhone 12  die ik verkoop in perfecte werkende staat zijn en net zo goed werken als een nieuw toestel.  

 

De iPhone 12 en de iPhone 11 zijn beide smartphones van Apple, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de twee.

·       Schermgrootte: De iPhone 12 heeft een 6.1-inch OLED-scherm, terwijl de iPhone 11 een 6.1-inch LCD-scherm heeft. OLED-schermen hebben een betere kijkhoek, helderheid en contrast dan LCD-schermen.

·       Design: De iPhone 12 heeft een nieuw design, met strakkere randen en een gladdere achterkant. De iPhone 11 heeft meer afgeronde randen en een glazen achterkant.

·       Camera: Beide toestellen hebben een dubbele camera-opstelling, maar de iPhone 12 heeft een nieuwere en geavanceerdere camera-technologie met verbeterde nachtmodus, diepte-sensor en gezichtsherkenning.

·       Processor: De iPhone 12 is uitgerust met de nieuwe A14 Bionic chip, die nog sneller is dan de A13 Bionic chip van de iPhone 11.

·       Opslagcapaciteit: De iPhone 12 is verkrijgbaar in opslagcapaciteiten van 64 GB, 128 GB, 256 GB, terwijl de iPhone 11 verkrijgbaar is in 64 GB, 128 GB, 256 GB.

·       5G ondersteuning: iPhone 12 ondersteunt 5G en iPhone 11 ondersteunt geen 5G

·       grootte van de batterij : iPhone 12 heeft een grotere batterij dan de iPhone 11.

In samenvatting, de iPhone 12 is een nieuwer en geavanceerder toestel met een nieuwer design, camera-technologie, processor, en 5G ondersteuning dan de iPhone 11. De iPhone 12 heeft ook een grotere batterij dan de iPhone 11.

 

Voor meer informatie, een prijsopgave of een afspraak, kun je contact opnemen via:

 

Telefoon: 0642018021

DIT KRIJGT JE BIJ JOUW NIEUWE IPHONE 12

 • Refurbishes iPhone 12
 • iPhone Oplader T.w.v € 20
 • iPhone Screenprotector T.w.v € 10
 • SimPin

WAAROM KIEZEN VOOR EEN REFURBISHED IPHONE 12 VAN STEPHANPHONEREPAIR IN OOSTERHOUT: PRIJS, DUURZAAMHEID, GARANTIE EN SERVICE

 • Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor zouden kiezen om een refurbished iPhone 12 te kopen bij Stephanphonerepair in Oosterhout:

  • Prijs: refurbished toestellen zijn vaak een stuk goedkoper dan nieuwe toestellen, dus als je op zoek bent naar een iPhone 12 maar niet het budget hebt voor een nieuwe, is een refurbished toestel een goede optie.
  • Duurzaamheid: door een refurbished toestel te kopen, geef je een tweedehands toestel een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere wereld.
  • Garantie: bij Stephanphonerepair kun je er zeker van zijn dat de refurbished iPhone 12 die je koopt in perfecte werkende staat zijn, omdat ik deze zelf heb nagekeken en gerepareerd. En ik geef ook garantie op de toestellen.
  • Service: Als je kiest voor Stephanphonerepair, kun je rekenen op een persoonlijke service en advies.
  • Mogelijkheid om te repareren: Als je toestel toch problemen zou krijgen, kan je het bij ons laten repareren.

  Met deze redenen hopen we dat mensen ervoor zullen kiezen om een refurbished iPhone 12 te kopen bij Stephanphonerepair in Oosterhout.

KIES VOOR BETROUWBAARHEID EN BETAALBARE PRIJS MET EEN REFURBISHED IPHONE VAN STEPHANPHONEREPAIR"

Een refurbished iPhone van Stephanphonerepair biedt veel voordelen ten opzichte van een tweedehands iPhone. Veel mensen weten niet dat er grote verschillen zijn tussen de twee. Een refurbished iPhone is namelijk veel betrouwbaarder.

 

Bij Stephanphonerepair worden alle problemen altijd hersteld, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je geen problemen zult ervaren met de batterij, moederbord of werking van het toestel. De software wordt gereset, zodat de iPhone iCloud- en simlockvrij is. Hierdoor ben je niet gebonden aan een bepaalde provider. Bovendien biedt Stephanphonerepair garantie op de refurbished iPhones, wat een groot verschil is met een tweedehands iPhone waar je geen garantie op hebt.

 

Als je op zoek bent naar een betrouwbare iPhone tegen een betaalbare prijs, dan is een refurbished iPhone van Stephanphonerepair in Oosterhout de juiste keuze. Onze refurbished iPhones zijn nagekeken, gerepareerd en getest, zodat je zeker bent van een goed werkend toestel. En met de garantie die we bieden, hoef je je geen zorgen te maken over eventuele problemen. Kies voor betrouwbaarheid en een betaalbare prijs met een refurbished iPhone van Stephanphonerepair.


Contact

Bij Stephanphonerepair in Oosterhout hebben we altijd een brede selectie van refurbished iPhones beschikbaar. Ons aanbod wisselt regelmatig, dus houd onze Facebookpagina in de gaten voor het meest recente aanbod. Bent u op zoek naar een specifiek model? Stuur ons gerust een bericht, app of bel ons direct. We zullen altijd ons best doen om uw zoektocht te ondersteunen met een snelle en eerlijke service.

 

Om kwaliteit en levering te waarborgen, kunnen refurbished telefoons uitsluitend worden afgehaald op onze locatie in Oosterhout (Thorbeckestraat 20), of we kunnen een bezorging afspreken. Vraag gerust naar ons huidige aanbod en geniet snel van uw nieuwe refurbished telefoon. Bij Stephanphonerepair staan kwaliteit, service en eerlijkheid voorop.