IPHONE 11 PRO Max REFURBISHED

Refurbished iPhone  11 Pro Max

Vanaf € 500

Beschikbare Kleuren: Space Grey - Zilver - Goud - Midnight Green

Vraag naar de voorraad.

  

of door te bellen naar 06-42018021


Als Stephanphonerepair ben ik gespecialiseerd in de verkoop van refurbished iPhone 11 Pro Max toestellen. Dit betekent dat deze toestellen eerder gebruikt zijn, maar door mij nagekeken en gerepareerd zijn voordat ze weer verkocht worden. Zo kan ik garanderen dat de refurbished iPhone 11 Pro Max die ik verkoop in perfecte werkende staat zijn en net zo goed werken als een nieuw toestel.

De iPhone 11 Pro Max is de ultieme smartphone voor de veeleisende gebruiker. Met zijn nieuwste technologieën en innovaties biedt het toestel een ongeëvenaarde gebruikerservaring. De drie achtercamera's, waaronder een groot- en ultrahoeklens, maken het mogelijk om prachtige foto's en video's te maken onder elke omstandigheid. Met de A13 Bionic chip, de meest krachtige chip ooit in een iPhone, worden prestaties en energie-efficiëntie naar een hoger niveau gebracht. Hierdoor is de accuduur van de iPhone 11 Pro Max ongeëvenaard en kun je het toestel de hele dag gebruiken zonder dat je hem hoeft op te laden.

 

Het 6,5-inch Super OLED Retina XDR-display biedt een prachtige beeldkwaliteit en het nieuwste Face ID-systeem maakt het ontgrendelen van het toestel nog eenvoudiger en veiliger. Het stijlvolle design met ronde vormen past perfect bij de vormgeving van het toestel. De iPhone 11 Pro Max is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, elk met drie verschillende opslagcapaciteiten, waardoor je altijd een toestel kunt kiezen dat bij je past. Bovendien bieden wij ook de refurbished iPhone 12 Pro MaxiPhone 13 Pro Max en de iPhone 14 Pro Max en andere modellen aan voor degene die kiezen voor een nieuw toestel of groter toestel.

 

Voor meer informatie, een prijsopgave of een afspraak, kun je contact opnemen via:

 

Telefoon0642018021

DIT KRIJGT JE BIJ JOUW NIEUWE IPHONE 11 PRO Max

 • Refurbishes iPhone 11 Pro Max
 • iPhone Oplader T.w.v € 20
 • iPhone Screenprotector T.w.v € 10
 • SimPin

WAAROM KIEZEN VOOR EEN REFURBISHED IPHONE 11 PRO VAN STEPHANPHONEREPAIR IN OOSTERHOUT: PRIJS, DUURZAAMHEID, GARANTIE EN SERVICE

 • Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor zouden kiezen om een refurbished iPhone 11  Pro Max te kopen bij Stephanphonerepair in Oosterhout:

  • Prijs: refurbished toestellen zijn vaak een stuk goedkoper dan nieuwe toestellen, dus als je op zoek bent naar een iPhone 11 Pro Max maar niet het budget hebt voor een nieuwe, is een refurbished toestel een goede optie.
  • Duurzaamheid: door een refurbished toestel te kopen, geef je een tweedehands toestel een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere wereld.
  • Garantie: bij Stephanphonerepair kun je er zeker van zijn dat de refurbished iPhone 11 Pro Max die je koopt in perfecte werkende staat zijn, omdat ik deze zelf heb nagekeken en gerepareerd. En ik geef ook garantie op de toestellen.
  • Service: Als je kiest voor Stephanphonerepair, kun je rekenen op een persoonlijke service en advies.
  • Mogelijkheid om te repareren: Als je toestel toch problemen zou krijgen, kan je het bij ons laten repareren.

  Met deze redenen hopen we dat mensen ervoor zullen kiezen om een refurbished iPhone 11 Pro Max te kopen bij Stephanphonerepair in Oosterhout.

KIES VOOR BETROUWBAARHEID EN BETAALBARE PRIJS MET EEN REFURBISHED IPHONE VAN STEPHANPHONEREPAIR"

Een refurbished iPhone van Stephanphonerepair biedt veel voordelen ten opzichte van een tweedehands iPhone. Veel mensen weten niet dat er grote verschillen zijn tussen de twee. Een refurbished iPhone is namelijk veel betrouwbaarder.

 

Bij Stephanphonerepair worden alle problemen altijd hersteld, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je geen problemen zult ervaren met de batterij, moederbord of werking van het toestel. De software wordt gereset, zodat de iPhone iCloud- en simlockvrij is. Hierdoor ben je niet gebonden aan een bepaalde provider. Bovendien biedt Stephanphonerepair garantie op de refurbished iPhones, wat een groot verschil is met een tweedehands iPhone waar je geen garantie op hebt.

 

Als je op zoek bent naar een betrouwbare iPhone tegen een betaalbare prijs, dan is een refurbished iPhone van Stephanphonerepair in Oosterhout de juiste keuze. Onze refurbished iPhones zijn nagekeken, gerepareerd en getest, zodat je zeker bent van een goed werkend toestel. En met de garantie die we bieden, hoef je je geen zorgen te maken over eventuele problemen. Kies voor betrouwbaarheid en een betaalbare prijs met een refurbished iPhone van Stephanphonerepair.


Contact

KIES VOOR DUURZAAMHEID MET EEN REFURBISHED MOBIEL

Ook verlaagd een refurbished smartphone je ecologische voetafdruk en draagt het bij aan een duurzamer leven. Het wordt steeds belangrijker om bewuster te leven en daar kan een refurbished telefoon aan bij dragen. Het voordeel is dat je echter niet inlevert op kwaliteit. Een refurbished telefoon is van topkwaliteit en daarbij draag je dus bij aan het milieu aangezien er geen nieuwe grondstoffen nodig zijn en de levensduur van de telefoon verlengd wordt. Bent u op zoek naar een nieuw toestel? Stuur Stephan gerust een berichtje of bel voor het actuele aanbod. 

 


Bij Stephanphonerepair in Oosterhout hebben we altijd een brede selectie van refurbished iPhones beschikbaar. Ons aanbod wisselt regelmatig, dus houd onze Facebookpagina in de gaten voor het meest recente aanbod. Bent u op zoek naar een specifiek model? Stuur ons gerust een bericht, app of bel ons direct. We zullen altijd ons best doen om uw zoektocht te ondersteunen met een snelle en eerlijke service.

 

Om kwaliteit en levering te waarborgen, kunnen refurbished telefoons uitsluitend worden afgehaald op onze locatie in Oosterhout (Thorbeckestraat 20), of we kunnen een bezorging afspreken. Vraag gerust naar ons huidige aanbod en geniet snel van uw nieuwe refurbished telefoon. Bij Stephanphonerepair staan kwaliteit, service en eerlijkheid voorop.