iPhone 11 Pro Refurbished

Refurbished iPhone  11 Pro

Vanaf € 450

Beschikbare Kleuren: Space Grey - Zilver - Goud - Midnight Green

Vraag naar de voorraad.

of door te bellen naar 06-42018021


Als Stephanphonerepair ben ik gespecialiseerd in de verkoop van refurbished iPhone 11 Pro toestellen. Dit betekent dat deze toestellen eerder gebruikt zijn, maar door mij nagekeken en gerepareerd zijn voordat ze weer verkocht worden. Zo kan ik garanderen dat de refurbished iPhone 11 Pro die ik verkoop in perfecte werkende staat zijn en net zo goed werken als een nieuw toestel.

De iPhone 11 Pro is een high-end toestel dat sinds september 2019 verkrijgbaar is. Het heeft een 5.8 inch OLED scherm, en is uitgerust met drie camera's waarmee je prachtige foto's kunt maken. Het toestel is verkrijgbaar in meerdere kleuren en met verschillende opslagcapaciteiten. Een van de grootste verschillen tussen de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 is de camera. De 11 Pro heeft niet alleen een ultra-breedhoeklens maar ook een telelens, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt voor fotografie. Daarnaast heeft de 11 Pro ook een verbeterde nachtmodus waarmee je betere foto's kunt maken in weinig verlichte omgevingen. In tegenstelling tot de iPhone 11, de iPhone 11 Pro heeft ook een A13 bionic chip, die nog sneller is dan de A12 van de iPhone 11. Ook de batterijduur is verbeterd, waardoor de iPhone 11 Pro nog langer meegaat zonder op te laden. In samenvatting, de iPhone 11 Pro heeft een groter scherm, een derde camera, verbeterde camera's, snellere chip en langere batterijduur dan de iPhone 11.

 

Voor meer informatie, een prijsopgave of een afspraak, kun je contact opnemen via 0642018021

DIT KRIJGT JE BIJ JOUW NIEUWE IPHONE 11 Pro

 • Refurbishes iPhone Pro 11
 • iPhone Oplader T.w.v € 20
 • iPhone Screenprotector T.w.v € 10
 • SimPin

WAAROM KIEZEN VOOR EEN REFURBISHED IPHONE 11 Pro VAN STEPHANPHONEREPAIR IN OOSTERHOUT: PRIJS, DUURZAAMHEID, GARANTIE EN SERVICE

 • Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor zouden kiezen om een refurbished iPhone 11 Pro te kopen bij Stephanphonerepair in Oosterhout:

  • Prijs: refurbished toestellen zijn vaak een stuk goedkoper dan nieuwe toestellen, dus als je op zoek bent naar een iPhone 11 Pro maar niet het budget hebt voor een nieuwe, is een refurbished toestel een goede optie.
  • Duurzaamheid: door een refurbished toestel te kopen, geef je een tweedehands toestel een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere wereld.
  • Garantie: bij Stephanphonerepair kun je er zeker van zijn dat de refurbished iPhone 11 Pro die je koopt in perfecte werkende staat zijn, omdat ik deze zelf heb nagekeken en gerepareerd. En ik geef ook garantie op de toestellen.
  • Service: Als je kiest voor Stephanphonerepair, kun je rekenen op een persoonlijke service en advies.
  • Mogelijkheid om te repareren: Als je toestel toch problemen zou krijgen, kan je het bij ons laten repareren.

  Met deze redenen hopen we dat mensen ervoor zullen kiezen om een refurbished iPhone 11 Pro te kopen bij Stephanphonerepair in Oosterhout.

KIES VOOR BETROUWBAARHEID EN BETAALBARE PRIJS MET EEN REFURBISHED IPHONE VAN STEPHANPHONEREPAIR"

Een refurbished iPhone van Stephanphonerepair biedt veel voordelen ten opzichte van een tweedehands iPhone. Veel mensen weten niet dat er grote verschillen zijn tussen de twee. Een refurbished iPhone is namelijk veel betrouwbaarder.

 

Bij Stephanphonerepair worden alle problemen altijd hersteld, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je geen problemen zult ervaren met de batterij, moederbord of werking van het toestel. De software wordt gereset, zodat de iPhone iCloud- en simlockvrij is. Hierdoor ben je niet gebonden aan een bepaalde provider. Bovendien biedt Stephanphonerepair garantie op de refurbished iPhones, wat een groot verschil is met een tweedehands iPhone waar je geen garantie op hebt.

 

Als je op zoek bent naar een betrouwbare iPhone tegen een betaalbare prijs, dan is een refurbished iPhone van Stephanphonerepair in Oosterhout de juiste keuze. Onze refurbished iPhones zijn nagekeken, gerepareerd en getest, zodat je zeker bent van een goed werkend toestel. En met de garantie die we bieden, hoef je je geen zorgen te maken over eventuele problemen. Kies voor betrouwbaarheid en een betaalbare prijs met een refurbished iPhone van Stephanphonerepair.


Contact

Bij Stephanphonerepair in Oosterhout hebben we altijd een brede selectie van refurbished iPhones beschikbaar. Ons aanbod wisselt regelmatig, dus houd onze Facebookpagina in de gaten voor het meest recente aanbod. Bent u op zoek naar een specifiek model? Stuur ons gerust een bericht, app of bel ons direct. We zullen altijd ons best doen om uw zoektocht te ondersteunen met een snelle en eerlijke service.

 

Om kwaliteit en levering te waarborgen, kunnen refurbished telefoons uitsluitend worden afgehaald op onze locatie in Oosterhout (Thorbeckestraat 20), of we kunnen een bezorging afspreken. Vraag gerust naar ons huidige aanbod en geniet snel van uw nieuwe refurbished telefoon. Bij Stephanphonerepair staan kwaliteit, service en eerlijkheid voorop.