Professionele reparatie van alle iPhones bij Stephan Phone Repair in Oosterhout

IPHONE XS SCHERM VERVANGEN IN OOSTERHOUT

Stephan Phone Repair in Oosterhout is de telefoonwinkel waar je terecht kunt voor professionele reparatie van alle iPhones. Of het nu gaat om een vervanging van de batterij, een schermreparatie na een val of andere technische problemen, wij staan klaar om je te helpen. Ons team van ervaren technici kan snel en efficiënt werken om je iPhone weer in topconditie te krijgen.

 

In onze tabellen vind je de prijzen van de meest voorkomende reparaties. Als je naar iets specifieks op zoek bent dat niet tussen staat, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. We repareren echt alles, van de iPhone XS tot de iPhone 11 Pro. Bovendien behouden we altijd je gegevens tijdens de reparatie, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het verlies van belangrijke informatie. Ook het moederbord van de iPhone kan door ons worden gerepareerd.

 

Bij Stephan Phone Repair bieden we zeer concurrerende tarieven voor onze reparaties, zodat je niet teveel hoeft te betalen voor professionele hulp. Als je problemen hebt met je iPhone

iPhone XS Scherm vervangen 

kopie hoge kwaliteit 

€ 99,00

iPhone XS Scherm

refurbished-orgineel

€ 159,00

iPhone XS camera lens

€ 29,00

iPhone XS Scherm vervangen

Oled

€ 125,00

iPhone XS Achterkant

€ 129,00


Professionele reparatie van het scherm van je iPhone XS bij Stephan Phone Repair

Er zijn verschillende redenen waarom je de scherm van je iPhone XS zou willen laten maken door Stephan Phone Repair:

  1. Als het scherm gebarsten is: Als het scherm van je iPhone XS gebarsten is, kan dit zowel storend als gevaarlijk zijn. De barsten kunnen namelijk tot verdere schade leiden, bijvoorbeeld als het glas loslaat en in je hand of gezicht snijdt. Bovendien kan een gebarsten scherm ook storend zijn bij het gebruik van je telefoon, omdat het beeld verstoord kan zijn.
  2. Als het scherm niet meer aanspreekt: Als het scherm van je iPhone XS niet meer reageert op aanrakingen of niet meer goed werkt, kan dit ook een reden zijn om het scherm te laten maken.
  3. Als het scherm beschadigd is: Als het scherm van je iPhone XS beschadigd is, bijvoorbeeld door krassen of vlekken, kan het ook verstandig zijn om het scherm te laten maken.

 

Als je merkt dat je te maken hebt met een van deze problemen, kan het verstandig zijn om het scherm van je iPhone XS te laten maken door Stephan Phone Repair. Ons team van ervaren technici kan het scherm snel en efficiënt maken, zodat je weer probleemloos gebruik kunt maken van je telefoon. Bovendien bieden we zeer concurrerende tarieven voor onze reparaties, zodat je niet teveel hoeft te betalen voor een professionele reparatie. Als je het scherm van je iPhone XS wilt laten maken, aarzel dan niet om contact op te nemen met Stephan Phone Repair. Wij helpen je graag om je telefoon weer in topconditie te krijgen.

Reparatie van de batterij van je iPhone XS bij Stephan Phone Repair in Oosterhout: snel en voordelig

Er zijn een aantal redenen waarom je de batterij van je iPhone XS zou kunnen willen laten repareren door Stephan Phone Repair in Oosterhout:

Er zijn een aantal symptomen die kunnen duiden op dat de batterij van je iPhone XS vervangen moet worden:

 

  1. Snelle afname van de batterijduur: Als je iPhone sneller leeg raakt dan normaal, kan dit een teken zijn dat de batterij vervangen moet worden.
  2. Batterijstatus: Je kunt de batterijstatus controleren door naar Instellingen > Batterij te gaan. Als de batterij minder dan 80% van de originele capaciteit heeft, dan is het een goed idee om de batterij te vervangen.
  3. Batterij-indicator: Als je iPhone een melding geeft dat de batterij vervangen moet worden, dan is het tijd om een nieuwe batterij te kopen.
  4. Batterij-calibratie: Als je iPhone niet correct de batterij niveau weergeeft of de batterij niveau snel daalt, kan het helpen om de batterij te calibreren.
  5. Oververhitting: Als je iPhone oververhit raakt tijdens het opladen of gebruik, kan dit een teken zijn dat de batterij vervangen moet worden

 

Als je merkt dat je te maken hebt met een van deze problemen, kan het verstandig zijn om de batterij van je iPhone XS te laten repareren door Stephan Phone Repair in Oosterhout. Ons team van ervaren technici kan de batterij snel en efficiënt repareren, zodat je weer gebruik kunt maken van je telefoon. Bovendien bieden we zeer concurrerende tarieven voor onze reparaties, zodat je niet teveel hoeft te betalen voor een professionele reparatie. Als je de batterij van je iPhone XS wilt laten repareren, aarzel dan niet om contact op te nemen met Stephan Phone Repair in Oosterhout. Wij helpen je graag om je telefoon weer in topconditie te krijgen.

Vervanging van de achterkant van je iPhone XS bij Stephan Phone Repair: professioneel en voordelig"

De iPhone XS is een prachtige smartphone met een glazen achterkant die er mooi uitziet en het draadloos opladen faciliteert. Helaas is dit glas ook breekbaar en kan het snel beschadigd raken bij een val of andere ongelukken. Bovendien bevinden zich op of in de buurt van de achterkant van de iPhone XS veel belangrijke onderdelen, zoals de camera lens, knoppen, antennes voor Wi-Fi en GPS, en de flitser van de camera. Als één of meerdere van deze onderdelen niet meer goed werken, kan het verstandig zijn om de achterkant van je iPhone XS te vervangen.

 

Gelukkig biedt Stephan phone repair professionele reparatie aan, waarbij we zowel de iPhone XS scherm reparatie als de vervanging van de achterkant aanbieden. Ons team van ervaren technici staat klaar om je iPhone XS snel en efficiënt te repareren, zodat je weer probleemloos gebruik kunt maken van je telefoon. Bovendien bieden we zeer concurrerende tarieven voor onze reparaties, zodat je niet teveel hoeft te betalen voor een professionele reparatie. Als je problemen hebt met je iPhone XS, aarzel dan niet om contact op te nemen met stephan phone repair. Wij helpen je graag om je telefoon weer in topconditie te krijgen.

Contact

Wij staan per mail  Stephanphonerepair@hotmail.com en per telefoon ( 06-42018021 ) altijd voor je klaar. Of je nu een afspraak wilt maken of advies wilt over een schade of defect dat je iPhone heeft .Wij proberen je altijd zo snel mogelijk te helpen en de koffie staat al klaar als je binnenkomt. Een iPhone XS reparatie hoeft zo helemaal niet lang te duren en wij denken graag met je mee als je een beperkt budget hebt.