iPhone 7 Plus scherm of Batterij vervangen

Stephan iPhone Reparatie in Oosterhout is de telefoonwinkel Oosterhout die zorgt voor de reparatie van alle iPhones. Is je batterij aan vervanging toe? Of heb je je telefoon laten vallen en is je scherm kapot? Stephan Phone Repair helpt je hier graag bij. In onderstaande tabellen zijn de prijzen van de reparaties opgenomen. In deze tabellen staan de prijzen van de meest voorkomende reparaties. Als er iets niet tussen staat waar je naar op zoek bent, neem dan contact met ons op via bovenstaande nummer. We repareren echt alles. Of het nu gaat om de iPhone 7 Plus of een iPhone 12 Pro alle iPhone toestellen worden gerepareerd met behoud van gegevens. zo ook het moederbord van de iPhone.

iPhone 7 Plus Scherm

kopie hoge kwaliteit 

€ 59,00

iPhone 7 Plus Scherm

Refurbished-Orgineel 

€ 99,00


iPhone 7 Plus

Achterkant

€ 129,00

iPhone 7 Plus 

Batterij

€ 39,00


iPhone 7 Plus scherm reparatie

Wanneer laat ik mijn scherm en lcd repareren? als je een barst in je scherm hebt, gebroken of los zit van u toestel. Het LCD vlekken of een zwart beeld op je iPhone weergeeft of omdat je het scherm touchscreen problemen heeft? Omdat je beeldscherm knippert of delen van het scherm zijn beschadig?  Door het scherm en LDC van je iPhone 7 Plus te vervangen, Los je al deze problemen direct op!  Om de kwaliteit van het toestel te behouden, Vervangen wij niet alleen uw Scherm, LCD, Glas of touchscreen maar de complete module. 

iPhone 7 Plus reparatie

Een iPhone 7 Plus reparatie nodig? Stephanphonerepair is specialist in alle reparaties. De meest voorkomende reparaties zijn de schermreparatie, batterij vervangen en waterschade reparatie. Onze reparaties duren meestal niet zolang en zul je na 20 minuten wachten jouw iPhone zo goed als nieuw terugkrijgen. Daarnaast hebben wij 10+ jaar ervaring en wij garanderen dat jouw telefoon het 3 maanden na onze reparatie het nog doet.

iPhone 7 Plus schermreparatie

iPhone 7 Plus scherm kapot? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk je scherm vervangen. De kosten voor een iPhone 7 Plus beeldscherm reparatie lopen erg uiteen. Dit komt doordat er tegenwoordig zoveel verschillende toestellen op de markt zijn, waardoor er ook veel verschil zit in de verschillende soorten telefoon schermen. De prijzen voor het vervangen van je telefoon scherm lopen nogal uiteen.

iPhone 7 Plus batterij vervangen

Is jouw iPhone 7 Plus snel leeg? of laad je iPhone slecht op ? Vaak komt dat door de batterij of accu en is het tijd om jouw batterij te vervangen. Dit probleem kan eenvoudig worden opgelost door de iPhone 7 Plus accu te vervangen. Bij Stephanphonerepair stellen we het exacte probleem vast en bieden jou de beste oplossing voor de reparatie aan je telefoon. De iPhone 7 Plus batterij oftewel de accu van je iPhone 7 Plus is een onderdeel dat snel slijt, hoe frequenter je jouw iPhone 7 Plus gebruikt hoe minder goed de iPhone batterij op den duur gaat presteren. Het voorkomen van slijtage aan de batterij is helaas niet mogelijk. Wel kunnen we de accu van je iPhone 7 Plus voor je vervangen.

Wat te doen als je waterschade vermoedt aan je iPhone 7 Plus ?

Laat je iPhone 7 Plus uitstaan totdat hij volledig opgedroogd is, van binnen én buiten. Laadt je iPhone 7 Plus ook niet op. Alle stroom is funest voor vochtige elektronica Droog je iPhone 7 Plus goed op met een handdoek. Laat je iPhone 7 Plus gedurende een lange tijd uitdrogen, om de kans op waterschade te minimaliseren. Het geheim om verdere schade door water of ander vocht te voorkomen is om je telefoon pas aan te zetten als je zeker weet dat hij volledig droog is. Het is echter niet makkelijk om te achterhalen of je iPhone volledig droog is. Er kan water of vocht binnenin het toestel zitten dat je met het blote oog niet kan zien. Laat de waterschade aan je iPhone 7 Plus controleren bij Stephanphonerepair.

Ultrasone reiniging bij waterschade

Voor waterschade aan je iPhone 7 Plus  waterschade aan je iPhone 7 Plus hebben wij een speciaal proces dat zo zorgvuldig mogelijk waterschade probeert tegen te gaan. Dit speciale proces hebben wij zelf ontwikkeld en bestaat uit meerdere soorten reinigingsvloeistoffen en apparaten. Hierin onderscheiden wij ons van andere reparateurs. We begrijpen hoe belangrijk een telefoon kan zijn en proberen ook alles in het werk te stellen om je iPhone 7 Plus te redden van de gevolgen van waterschade.

iPhone 7 Plus reparatie: garantie op onderdelen

Bij het vervangen van een onderdeel. Daar hoort uiteraard een garantie bij, bewaar daarom de factuur van je iPhone 7 Plus reparatie altijd minstens 3 maanden.

Contact

Wij staan per mail  Stephanphonerepair@hotmail.com en per telefoon ( 06-42018021 ) altijd voor je klaar. Of je nu een afspraak wilt maken of advies wilt over een schade of defect dat je iPhone heeft .Wij proberen je altijd zo snel mogelijk te helpen en de koffie staat al klaar als je binnenkomt. Een iPhone 7 Plus reparatie hoeft zo helemaal niet lang te duren en wij denken graag met je mee als je een beperkt budget hebt.