iPhone 6s scherm of Batterij vervangen

Stephan Phone Repair in Oosterhout is de iPhone telefoonwinkel Oosterhout die zorgt voor de reparatie van alle iPhones. Is je batterij aan vervanging toe? Of heb je je telefoon laten vallen en is je scherm kapot? Stephan Phone Repair helpt je hier graag bij. In de onderstaande tabellen zijn de prijzen van de reparaties opgenomen. In deze tabellen staan de prijzen van de meest voorkomende reparaties. Als er iets niet tussen staat waar je naar op zoek bent, neem dan contact met ons op via bovenstaande nummer. We repareren echt alles. Of het nu gaat om de iPhone 6s of een iPhone 12 alle iPhone toestellen worden gerepareerd met behoud van gegevens. zo ook het moederbord van de iPhone.

  • iPhone 6s scherm vervangen € 49
  • iPhone 6s batterij vervangen € 35
  • iPhone 6s achterkant vervangen € 79

iPhone 6S reparatie

Een iPhone 6S  reparatie nodig? Stephanphonerepair is specialist in alle reparaties. De meest voorkomende reparaties zijn de schermreparatie, batterij vervangen en waterschade reparatie. Onze reparaties duren meestal niet zolang en zul je na 20 minuten wachten jouw iPhone zo goed als nieuw terugkrijgen. Daarnaast hebben wij 10+ jaar ervaring en wij garanderen dat jouw telefoon het 3 maanden na onze reparatie het nog doet.

iPhone 6S schermreparatie

iPhone 6S scherm kapot? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk je scherm vervangen. De kosten voor een iPhone 6S beeldscherm reparatie lopen erg uiteen. Dit komt doordat er tegenwoordig zoveel verschillende toestellen op de markt zijn, waardoor er ook veel verschil zit in de verschillende soorten telefoon schermen. De prijzen voor het vervangen van je telefoon scherm lopen nogal uiteen.

iPhone 6S batterij vervangen

Is jouw iPhone 6S snel leeg? of laad je iPhone slecht op ? Vaak komt dat door de batterij of accu en is het tijd om jouw batterij te vervangen. Dit probleem kan eenvoudig worden opgelost door de iPhone 6S accu te vervangen. Bij Stephanphonerepair stellen we het exacte probleem vast en bieden jou de beste oplossing voor de reparatie aan je telefoon. De iPhone 6S batterij oftewel de accu van je iPhone 6S is een onderdeel dat snel slijt, hoe frequenter je jouw iPhone 6S gebruikt hoe minder goed de iPhone batterij op den duur gaat presteren. Het voorkomen van slijtage aan de batterij is helaas niet mogelijk. Wel kunnen we de accu van je iPhone 6S voor je vervangen.

Wat te doen als je waterschade vermoedt aan je iPhone 6S ?

Laat je iPhone 6S uitstaan totdat hij volledig opgedroogd is, van binnen én buiten. Laadt je iPhone 6S ook niet op. Alle stroom is funest voor vochtige elektronica Droog je iPhone 6S goed op met een handdoek. Laat je iPhone 6S gedurende een lange tijd uitdrogen, om de kans op waterschade te minimaliseren. Het geheim om verdere schade door water of ander vocht te voorkomen is om je telefoon pas aan te zetten als je zeker weet dat hij volledig droog is. Het is echter niet makkelijk om te achterhalen of je iPhone volledig droog is. Er kan water of vocht binnenin het toestel zitten dat je met het blote oog niet kan zien. Laat de waterschade aan je iPhone 6S controleren bij Stephanphonerepair.

Ultrasone reiniging bij waterschade

Voor waterschade aan je iPhone 6S waterschade aan je iPhone 6S hebben wij een speciaal proces dat zo zorgvuldig mogelijk waterschade probeert tegen te gaan. Dit speciale proces hebben wij zelf ontwikkeld en bestaat uit meerdere soorten reinigingsvloeistoffen en apparaten. Hierin onderscheiden wij ons van andere reparateurs. We begrijpen hoe belangrijk een telefoon kan zijn en proberen ook alles in het werk te stellen om je iPhone 6S te redden van de gevolgen van waterschade.

iPhone 6S reparatie: garantie op onderdelen

Bij het vervangen van een onderdeel. Daar hoort uiteraard een garantie bij, bewaar daarom de factuur van je iPhone 6S reparatie altijd minstens 3 maanden.

Contact

Wij staan per mail  Stephanphonerepair@hotmail.com en per telefoon ( 06-42018021 ) altijd voor je klaar. Of je nu een afspraak wilt maken of advies wilt over een schade of defect dat je iPhone heeft .Wij proberen je altijd zo snel mogelijk te helpen en de koffie staat al klaar als je binnenkomt. Een iPhone 6S reparatie hoeft zo helemaal niet lang te duren en wij denken graag met je mee als je een beperkt budget hebt.